Wat is een GPS-tracker?

doorTom Cosyns

Wat is een GPS-tracker?

Wat is een GPS-tracker?

Wat is een GPS-tracker? Een GPS-tracker is een apparaat waarmee u de locatie van uw auto, motorfiets of boot kunt bepalen. Het maakt het ook gemakkelijker voor u om een oogje op uw huisdieren en kinderen te houden. Er zijn verschillende modellen van gps tracking apparaten die beschikbaar zijn. Sommige zijn geavanceerder dan andere. Maar welk model u ook kiest, u kunt er zeker van zijn dat uw gps tracker u en uw gezin veilig houdt.

Wat is een GPS-tracker?

Als u uw familie en geliefden wilt beschermen, is het een goed idee om een gps-tracker aan te schaffen. Er zijn verschillende soorten apparaten op de markt, maar een van de populairste is de Family1st GPS tracker. Het biedt betrouwbare tracking die u gemoedsrust geeft.

De tracker werkt met een krachtige batterij die maandenlang meegaat zonder te hoeven worden opgeladen. Bovendien heeft hij ook de mogelijkheid om waarschuwingen te geven wanneer op een paniekknop wordt gedrukt. Dit is een functie die zeer nuttig kan zijn in geval van nood.

Het GPS-apparaat kan u helpen uw brandstofefficiëntie te beheren en ervoor te zorgen dat u niet te veel brandstof verbruikt. Bovendien kan het apparaat u ook helpen files te vermijden en tijd te besparen.

iTrail Button

De iTrail Button is een goedkoop GPS tracking apparaat dat alles heeft, van geo-fencing tot een fancy SOS-knop. Het is ook waterdicht en schokbestendig, en kan worden vastgebonden aan een hondenhalsband of in een rugzak worden geplaatst.

De iTrail Button heeft een batterijlevensduur tot een jaar, afhankelijk van uw configuratie en updates. iTrail Button 4G maakt gebruik van een unieke ultra lage stand-by modus om de levensduur van uw apparaat te verlengen. U kunt uw apparaat aanpassen met de iTrail app, waarmee u uw real-time locatie kunt bekijken, geo-fencing waarschuwingen kunt instellen en meer. Dit apparaat is een ideale manier om uw dierbaren in de gaten te houden. Of u nu overzee reist of gewoon uw auto wilt kunnen lokaliseren in geval van nood, iTrail is het antwoord.

Petfon

Als u op zoek bent naar een eenvoudige, compacte en effectieve manier om uw huisdier in de gaten te houden, dan is de Petfon GPS tracker het ideale product voor u. Het stelt u in staat om de exacte locatie van uw huisdier te bepalen. Het stelt u in staat om de exacte locatie van uw huisdier in real time te weten, en kan op verschillende locaties worden gebruikt.

De Petfon is waterbestendig, gemakkelijk te gebruiken, en is gemaakt om vele jaren mee te gaan. Het heeft een ingebouwde oplaadbare batterij die tot 16 uur gebruik kan duren. Met behulp van een mobiele app kunt u uw hond overal vinden. Bovendien kan de Petfon GPS tracker worden ingesteld om kleurrijke lichten uit te stralen, die u helpen bij het volgen van uw huisdier in het donker of bij weinig licht.

Easy Wired GPS Tracker

De Easy Wired GPS Tracker is een krachtig en betrouwbaar voertuigvolgsysteem waarmee u de status van uw voertuig kunt volgen vanaf een mobiel apparaat. Dit apparaat heeft een 200mAh NiMH batterij die betrouwbare GPS gegevens doorgeeft zonder dat het opnieuw moet worden opgeladen. Het bevat ook een waarschuwings-/gebeurtenissensysteem en volledige gegevensanalyse. U kunt ook geofences instellen en automatische positie-updates ontvangen.

Hardwired GPS trackers zijn een goede keuze voor voertuigen die geen ingebouwde OBD II-poort hebben. Dit apparaat gebruikt een driedraads kabel die wordt aangesloten op het contact en de kabelboom van het voertuig. De installatie is eenvoudig. In slechts 30 minuten, kunt u klaar zijn om te beginnen met het volgen van uw auto.

Er zijn verschillende soorten bedrade GPS trackers op de markt, waaronder de Livewire Volt. Deze apparaten werken net als de meer geavanceerde hardwired trackers, maar ze zijn een doe-het-zelf oplossing. Voor slechts een paar dollar heeft u dezelfde nauwkeurige 4G GPS tracking als duurdere apparaten.

Radacat C2 Messenger

Radacat C2 Messenger is een GPS tracker die de mogelijkheid heeft om real time locaties en SOS berichten te versturen. Als u op zoek bent naar een klein maar krachtig apparaat dat u overal mee naar toe kunt nemen, dan heeft u het gevonden. Deze tracker is perfect voor reizen buiten het net en is gemakkelijk op te laden. Met een batterij die tot zes maanden meegaat op een enkele lading, hoef je je geen zorgen te maken dat je zonder stroom komt te zitten.

Het apparaat heeft een indrukwekkend aantal functies, waaronder de mogelijkheid om realtime locaties en SOS-berichten te verzenden en te ontvangen, en een batterij die tot 36 uur meegaat op één lading. Het heeft ook een low power Bluetooth 4.0-module, wat geweldig is voor chatten met vrienden onderweg.

Over de auteur

Tom Cosyns administrator