Luchthavenvervoer

Luchthavenvervoer

Luchthavenvervoer nodig? Dankzij onze aanbevolen bedrijven reserveer je eenvoudig je vervoer tussen je woning en de luchthaven. Je kan kiezen tussen een voordelige gecombineerde transfer of privévervoer. Kies voor deze handige service zowel bij je vertrek op vakantie als bij je terugkeer naar huis.

Op deze pagina kan u een aantal taxibedrijven terugvinden die luchthavenvervoer aanbieden en taxiritten over het hele Belgische grondgebied tot over de grenzen.

Luchthavenvervoer nationaal en internationaal

Luchthavenvervoer Zaventem

Wij rijden u van de luchthaven naar uw woning of uw hotel en visa versa in ware luxe. Vip-luchthavenvervoer verzorgt luchthavenvervoer vanuit Antwerpen naar alle luchthavens en stations in Europa. Zeven dagen op zeven en 24 uur op 24 ! Zo hoeft u uw wagen niet langdurig op een dure luchthavenparking achter te laten. Wij zorgen ervoor dat uw reis zo goed mogelijk van start gaat. Wij bieden u een VIP-luchthaventransfer in een selectie van luxe topvoertuigen.

Vertrekt u op (zaken)reis, dan halen wij u tijdig op, zodat u uw vlucht niet mist. Keert u terug van het buitenland, dan wachten we u op in de aankomsthal aan de koffiebar en brengen we u veilig thuis. Aan de hand van uw vluchtnummer weten we perfect wanneer ons ontvangstcomité paraat moet staan.

Reist u in groep? Wij hebben een busje ter beschikking om maximum zes personen te vervoeren. Indien u veel bagage meesleurt, doet u gewoon een beroep op onze aanhangwagen. Kinderen reizen dan weer veilig in onze taxi dankzij onze speciale kinderzitjes. De aanhangwagen en kinderzitjes dient u wel op voorhand te reserveren.

Contacteer ons

Adres: Grasbloemstraat 42, 2170 Antwerpen
Tel: +32 – (0)3 236 38 38
Email: info@vip-luchthavenvervoer.be


 

Luchthavenvervoer Antwerpen Zaventem

Een goed begin van uw vakantie begint al bij het vertrek van huis naar de luchthaven. U komt ruim op tijd aan dankzij een ervaren taxichauffeur. Wij kennen de snelste routes en houden uw vlucht in de gaten. Uw taxichauffeur ziet er representatief uit en haalt u op in een schone taxi. Natuurlijk helpt hij u en uw gasten met de bagage. Zo hoeft er niet met koffers te worden gesleept.Comfortabele luxe minibus taxi’s zorgen dat u en uw medepassagiers uitgerust op bestemming aankomen. U kunt eventueel rustig werken in de taxibus en er is veel ruimte voor bagage.

Contacteer ons

Reserveer een taxirit naar uw luchthaven. Wij rijden dag en nacht, ook in het weekend. Bestel een taxi op: +0032 (0) 485 859 671 of reserveer online. Een taxi reserveren is zeer eenvoudig.

Nieuws

Op Brussels Airport zijn tijdens de voorbije zomervakantie meer dan 5,3 miljoen passagiers langsgekomen, een nieuw record. Op 29 juli werd bovendien een nieuw dagrecord gevestigd: er kwamen die maandag 98.076 passagiers over de vloer. Dat meldt de luchthaven.Dagen met meer dan 90.000 passagiers waren in juli en augustus geen uitzondering op de luchthaven. In totaal leverde de hele zomervakantie 5,38 miljoen passagiers op, 2,6 procent meer dan in dezelfde periode in 2018.

Van januari tot en met augustus verwelkomde Brussels Airport ruim 17,6 miljoen reizigers, 2,1 procent meer dan in dezelfde periode vorig jaar. Het vrachtvervoer blijft echter klappen krijgen. In augustus werd iets meer dan 52.000 ton cargo behandeld, bijna 9 procent minder dan in augustus vorig jaar. De volvrachtvluchten (-17 procent) gingen het sterkst achteruit. Na acht maanden staat de totale cargotrafiek 9,4 procent lager dan een jaar eerder.

Wanneer u lekker op vakantie gaat, of misschien voor een andere reden naar het buitenland vliegt, wilt u natuurlijk alles zo goed mogelijk geregeld hebben. Niets is fijner dan met een ontspannen gevoel vertrekken richting het vliegveld. Uw paspoort heeft u bij de hand, de spullen zijn ingepakt en uw koffers staan klaar voor vertrek. Maar hoe gaat u naar het vliegveld toe? Er zijn niet veel mensen die u kunnen brengen midden in de nacht, er rijdt geen openbaar vervoer rond uw vertrektijd in uw buurt, of u vindt het veel te duur om met uw eigen auto te parkeren op bijvoorbeeld de luchthaven van Antwerpen of Brussel airport. Dan is luchthavenvervoer de perfecte oplossing voor u. Met luchthavenvervoer krijgt u uw eigen persoonlijke chauffeur die uw veilig, snel en comfortable naar de luchthaven brengt.

Boek luchthavenvervoer en vertrek ontspannen op reis

Met een heerlijk ontspannen gevoel op ris vertrekken dat wil toch iedereen, of je nu naar de luchthaven van Rotterdam, Amsterdam, Brussel en een ander vliegveld wil met luchthavenvervoer ben je steeds snel en zorgeloos ter plaatste. Hier en op heel wat andere websites kan u eenvoudig en snel uw transfer naar de luchthaven boeken. Online kunt u zelf handig invullen met hoeveel personen u reist en het aantal koffers dat u meeneemt. U kan ook een keuze maken uit verschillende vervoersopties, en kiezen voor het vervoer welk het best bij uw wensen past. Alle partners in luchthavenvervoer zijn betrouwbaar en rijden aan scheprpe prijzen. U weet trouwen op voorhand wat u moet betalen. Zo komt u tijdens of na uw rit niet voor onverwachte kosten te staan. Op deze manier is uw vervoer helemaal tot in de puntjes verzorgd! Wij werken nauwkeurig samen met de allerbeste taxibedrijven waardoor alleen gekeurde lokale taxibedrijven in aanmerking komen om een samenwerking met ons aan te gaan. Wij streven naar een veilig en vertrouwde taxirit voor onze klanten van en naar elke luchthaven. Niet alleen onze passagiers, maar tevens de bagagestukken moeten in goede orde met uw taxi arriveren. Bovendien controleren wij de veiligheid van de taxibedrijven: hoe veilig rijden onze chauffeurs en hoe worden onze klanten begeleid? Een veilige en betrouwbare service, dat is wat wij aanbieden. Wij streven ernaar dat onze klanten deze service terugvinden in iedere taxi die besteld wordt. Een taxi van en naar het vliegveld is bij ons in vertrouwde handen.

Taxi Taxi Antwerpen Antwerpen Taxi Taxi Schilde Schilde Taxi Schoten Taxi Merksem Taxi Taxi boeken Taxcentrale Taxi Taxi Antwerpen Antwerpen Taxi Taxi Schilde Schilde Taxi Schoten Taxi Merksem Taxi Taxi boeken Taxcentrale Taxi Taxi Antwerpen Antwerpen Taxi Taxi Schilde Schilde Taxi Schoten Taxi Merksem Taxi Taxi boeken Taxcentrale Taxi Taxi Antwerpen Antwerpen Taxi Taxi Schilde Schilde Taxi Schoten Taxi Merksem Taxi Taxi boeken Taxcentrale Taxi Taxi Antwerpen Antwerpen Taxi Taxi Schilde Schilde Taxi Schoten Taxi Merksem Taxi Taxi boeken Taxcentrale Taxi Taxi Antwerpen Antwerpen Taxi Taxi Schilde Schilde Taxi Schoten Taxi Merksem Taxi Taxi boeken Taxcentrale Taxi Taxi Antwerpen Antwerpen Taxi Taxi Schilde Schilde Taxi Schoten Taxi Merksem Taxi Taxi boeken Taxcentrale Taxi Taxi Antwerpen Antwerpen Taxi Taxi Schilde Schilde Taxi Schoten Taxi Merksem Taxi Taxi boeken Taxcentrale Taxi Taxi Antwerpen Antwerpen Taxi Taxi Schilde Schilde Taxi Schoten Taxi Merksem Taxi Taxi boeken Taxcentrale Taxi Taxi Antwerpen Antwerpen Taxi Taxi Schilde Schilde Taxi Schoten Taxi Merksem Taxi Taxi boeken Taxcentrale Taxi Taxi Antwerpen Antwerpen Taxi Taxi Schilde Schilde Taxi Schoten Taxi Merksem Taxi Taxi boeken Taxcentrale Taxi Taxi Antwerpen Antwerpen Taxi Taxi Schilde Schilde Taxi Schoten Taxi Merksem Taxi Taxi boeken Taxcentrale Taxi Taxi Antwerpen Antwerpen Taxi Taxi Schilde Schilde Taxi Schoten Taxi Merksem Taxi Taxi boeken Taxcentrale Taxi Taxi Antwerpen Antwerpen Taxi Taxi Schilde Schilde Taxi Schoten Taxi Merksem Taxi Taxi boeken Taxcentrale Taxi Taxi Antwerpen Antwerpen Taxi Taxi Schilde Schilde Taxi Schoten Taxi Merksem Taxi Taxi boeken Taxcentrale Taxi Taxi Antwerpen Antwerpen Taxi Taxi Schilde Schilde Taxi Schoten Taxi Merksem Taxi taxi verkopen