Hoe uw eigen Taxi boeking website te lanceren

doorTom Cosyns

Hoe uw eigen Taxi boeking website te lanceren

Net als alle andere bedrijven taxi boeken business is ook het krijgen van online tegenwoordig, in principe, ondernemers zijn geïnteresseerd in online taxi boeken business of je kunt zeggen taxi boeken reserveringssysteem en apps. Als u ook van plan om stap in deze business dan moet je alle details kennen voordat je in deze web-based taxi reserveren reserveringssysteem.

Blijf verbonden als dit artikel biedt u alle details die u nodig hebt om uw eigen taxi boeken website of auto export apps te maken:

In principe zijn er twee soorten van het model voor een Taxi boeken app

Aggregator gebaseerd online taxi boekingssysteem is niets anders dan een partner op basis van model als het geeft alle gegevens van de taxidienstverlener online naar uw klanten. In dit type van model, hoeft u niet om de vloot van auto’s te onderhouden, noch gaat rechtstreeks met de cabine aanbieders.

Check out enkele van de beste online taxi boeken portals die in deze business zijn voor een paar jaar:

Als u ook wilt deze taxi boeken website of app te starten dan moet je vertrouwd te raken met alle functies die de macht van uw website. Check out een aantal grote functies die je nodig hebt om te implementeren terwijl het maken van taxi boeken reserveringssysteem.

Cabine boeken functionaliteit: Je moet deze taxi boeken functionaliteit te integreren in uw website die nodig is om de details van uw klanten, zoals pick-up en drop locatie, datum en tijd, stad, Adressen te krijgen.

Reis planning:

Zoals u zal niet nodig deze functie altijd, maar je moet deze functie te integreren als iemand wil een heen-en terugreis met uw taxi dan is deze functies gonna help them out. Enkele reis, lokale reis, en outstation reis soort opties zijn beschikbaar door deze reis planning functionaliteit.

Voertuig Opties:

Net als alle bovenstaande functie is dit ook een zeer belangrijke functie die u moet integreren in uw cabine boeken website, zoals je nodig hebt om de behoeften van klanten, zoals hun voertuig voorkeuren te begrijpen op basis van hun budget.

Pakket Vergelijking:

Als u wilt dat succes in uw cabine boeken bedrijf dan moet je deze functie te gebruiken als het geeft uw klant de kracht van het vergelijken van de tarieven en reispakketten van andere aggregators ook, zodat ze kunnen kiezen voor de beste deal volgens hun budget.

Beveiligd betalingssysteem:

U moet veilige betaling gateway te integreren in uw cabine boeken systeem als dit is de belangrijke factor, zodat u klant niet lijdt als gevolg van betalingsprobleem.

Mobiele apps:

Als u wilt een betere service aan uw klanten te dienen dan moet je een mobiele app te creëren door die gebruiker kan gemakkelijk hun taxi te boeken van je. Je zou kunnen worden gehoord van Ola en Uber, de app dient u de betere gelegenheid om uw klantenbestand uit te breiden. Het verstrekken van real-time cabine tracking faciliteit geeft uw gebruiker een reden om uw bedrijf te vertrouwen.

Laatste maar niet de minste

Feedback Functionaliteit:

Deze functie biedt uw klant om hun ervaringen te delen met u of uw aggregators, zoals klachten, vragen, enz.

Eigendom Model

Dit model werkt wanneer u eigenaar bent van uw eigen reisbureau en u wilt het online maken zoals deze volgende diensten:

Easy Cabs
Savaari
Meru Cabs
U kunt ook uw reis bedrijf online nationaal en internationaal alleen je nodig hebt om de bovenstaande stappen te volgen om dit type van taxi boeken reserveringssysteem of apps in te stellen.

De bovenstaande functies die ik heb genoemd zijn heel goed dat betekent niet dat de bovenstaande sites zijn goed, ze zijn ook ontbreekt een aantal van de beste functies, zoals betrokkenheid van gebruikers en andere technische problemen.

Welke technische problemen je kunt tegenkomen tijdens het uitvoeren van deze taxi boekingssysteem:

Website design:

Uw website fungeert als een storefront voor uw bedrijf, moet u een gebruiksvriendelijke website met inbegrip van alle bovengenoemde functies te maken, voor deze, kunt u ook raadplegen goede Website Development Company om deze taxi boeken model te creëren.

Slechte mobiele apps:

U moet een mobiele app gebruiksvriendelijk en bug-vrij te maken, zodat zelfs een kind kan gemakkelijk een taxi boeken vanaf uw website.

Of je nu gaat voor aggregator model of eigendom model dat je nodig hebt een betrouwbare Website Development Company die u kan helpen op te zetten en te behandelen al uw technische problemen en uitdagingen. Clickpoint solution heeft jarenlange ervaring in het online maken van dit soort bedrijven. Dus wacht niet, bespreek en deel uw zakelijke behoeften met onze experts om uw droom waar te maken.

Over de auteur

Tom Cosyns administrator